Tripletex

Tripletex er et faktura- og regnskapssystem foretrukket av mange småbedrifter. Gjennom partnerskapet med Tripletex samarbeider vi direkte med kunden i et moderne, skybasert økonomisystem og har alltid full kontroll over bedriftens økonomi med et system som er intuitivt, effektivt og fleksibelt. Da kan du jobbe direkte med din regnskapsfører i samme system. Tripletex er et fullverdig regnskapssystem som har alt du trenger på ett sted. Siden det er modulbasert kan du selv velge de funksjonene du trenger. Tripletex kan derfor tilpasses alt fra små bedrifter til store selskaper.

Tripletex

Les mer om Tripletex i våre artikler her:

Enkel behandling av fakturaer

I Tripletex kan du føre og betale regninger i samme operasjon. Fakturaer sendes ut elektronisk, og med KID-nummer og integrasjon med nettbanken har du alltid kontroll over hvilke kunder som har betalt. Offentlige oppgaver som mva- og A-melding sendes direkte fra Tripletex til Altinn. Du kan sende og motta EHF-faktura og få KID-nummer på faktura fra bedriften. Vår mobil-app gir deg også mulighet til å fakturere der du er like effektivt som om du sitter på kontoret.

Oppfølging av ubetalte fakturaer kan du enten håndtere på en enkel måte direkte i systemet, eller outsource det til eksterne inkassoselskaper. Systemet er integrerbart med en rekke factoring-løsninger som gjør det effektivt.

Integrasjon og tekniske nyvinninger

Med egen mobilapp har du alltid tilgang til regnskapet og nøkkeltall, samtidig som du bla. kan fakturere, registrere bilag og følge opp bedriften der du er til enhver tid. Slik har du alltid nøkkeltall å presentere til styret eller til å ta økonomiske beslutninger lett tilgjengelig. Med tilgangsstyring kan dine ansatte også direkte registrere utlegg, timer og reiseregninger direkte på mobilen. Tripletex snakker også direkte med banken din, så transaksjoner og betalinger importeres og eksporteres med få klikk. Du velger selv hvor mye du vil håndtere selv, og hvor mye du vil overlate til regnskapsfører.

Tripletex har integrasjon med en rekke factoringselskaper, inkassobyråer, kasseprogrammer, nettbutikkløsninger og andre regnskapsprogrammer. Det er derfor meget enkelt å få Tripletex til å samarbeid med andre løsninger bedriften har. Les mer om integrasjon her: Tripletex integrasjon.

Med ett komplett system kan også vi enklere hjelpe til med forretningsførsel for din bedrift hvis ønskelig.

Lønn

  • Lønnskjøring og registrering av utbetalinger i bank gjøres i samme operasjon, du trenger kun å godkjenne
  • Ansatte fører reiseregning direkte i systemet som kommer automatisk med på lønnskjøring
  • Enkelt å registrere lønn uavhengig om det er fastlønn, timeslønn eller provisjonslønn.
  • A-melding direkte fra Tripletex til Altinn
  • Holder oversikt over utlegg, reiseregninger og forskudd på lønn
  • Alltid oversikt over hva selskapet skylder den enkelte ansatte, eller hva den ansatte skylder selskapet

Er du interessert i å høre mer om hvordan vi kan håndtere regnskapsføringen i Tripletex for deg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre som regnskapsbyrå.

Her finner du oss

SMB Accounting AS

Rådmann Halmrasts vei 12, 4 etg, 1337 Sandvika

Org.nr: 999 544 177 MVA
Telefon: 21 42 41 50 / 33 22 29 34
E-post: post(a)smba.no

Tusen takk for at du tok kontakt!

Meldingen din har blitt sendt til SMB Accounting.

Lukk