Forretningsførsel som avlaster din tid

Lei av kontor- og papirarbeid? Lei av å følge opp kunder som ikke betaler i tide? Vi kan ordne svært mye av det administrative hverdagsarbeidet og økonomiflyten i selskapet for deg. La oss hjelpe deg med forretningsførsel. Vi gjør det gjerne papirløst – med moderne, digitale, administrative systemer.

SMB Accounting AS er et autorisert regnskapskontor med bred faglig kompetanse og forståelse for forretningsførsel. Vi kan utføre alle oppgaver innen regnskapsførsel og i tillegg hjelpe deg med alt som har med økonomi og administrasjon å gjøre.

SMB Accounting tilbyr forretningsførsel for bedrifter
MVA-termin igjen!

Alt på stell

Når vi hjelper deg med både regnskapet, forretningsførsel og de faste årlige oppgavene, kan du være trygg på at økonomi og drift i ditt selskap henger sammen og gjøres på den beste måten og godt innenfor alle frister. Vi garanterer: ingen offentlige forsinkelsesgebyrer!

Gjennom bruk av moderne teknologi kan du godkjenne alt som skal betales uten å bekymre deg om noe annet. Bruk all din energi på det du er god på – vi fikser det «kjedelige» papirarbeidet.

Typiske oppgaver innenfor forretningsførsel som vi kan hjelpe deg med:

  • Fakturering
  • Purring, betalingsoppfølging, inkasso
  • Regningsbetaling
  • Post
  • Lønnsberegning og -utbetaling
  • Kontraktsutforming og -administrasjon
  • Offentlig rapportering som A-oppgave og MVA-terminer
  • Styresekretariatsfunksjon
  • HMS-rapportering, utforming av pers.håndbok
Mari Helen Steinnes, bachelor i regnskap og økonomi fra BI, og regnskapsmedarbeider i SMB Accounting: «Lønn på konto til rett tid er umåtelig viktig for de ansatte i en bedrift. Samtidig erfarer jeg at lønnskjøringen kommer «som julekvelden på kjerringa» på mange bedriftsledere hver måned og er kilde til mye stress. Jeg er glad for å kunne avlaste mange av våre kunder her.»

Kontroll er stikkord nr. 1

Med våre digitale administrative systemer kan vi utføre svært mye av daglig administrasjon for deg med absolutt kontroll, fordi systemene selv har innebygde kontrollfunksjoner og sier fra om frister og om noe er galt. 

Men for å være helt på den sikre siden, lar vi alltid også en person nr. 2 hos oss se over utførte manuelle rutiner, lønnsoppgaver, offentlige rapporter og annet.

Vil du høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med praktiske oppgaver innenfor forretningsførsel?

 La oss prate om hvordan vi kan avlaste deg. Alle henvendelser håndteres uforbindtlig, raskt og konfidensielt.

Eller kontakt oss direkte:

oyvind_regnskapsfoering_smba

Øyvind Schumacher Sundsbø

Autorisert regnskapsfører

 osm@smba.no
 (+47) 997 26 668