Spesialist på regnskap for advokater

regnskap for advokater

Det er viktig at regnskapsføreren din har bransjekunnskap. SMB Accounting jobber heldigitalt og har lang erfaring med å føre regskapet til advokater.

Når man velger regnskapsfører, er det mange aspekter man må tenke på. Det vil selvfølgelig alltid være viktig med god kjemi mellom kunde og regnskapsfører. Men spesialisert kompetanse er også viktig å tenke på om man har behov for. Selv om mange ting er generelle innenfor regnskap, er det enkelte bransjer som både krever ekstraordinær kompetanse og godt tilpassede systemer. SMB Accounting AS er godt rustet til å ta på oss oppdrag innenfor de fleste bransjer. Men likevel er det enkelte bransjer som skiller seg spesielt ut i kundelisten vår. En av disse er advokater.

SMB Accounting er et heldigitalisert regnskapsbyrå med kunder i Oslo, Bærum og Asker. Vår kundeliste av advokater har vært stabilt økende, stadig flere velger å la oss stå for regnskapsførselen deres. Så hvorfor vokser dette segmentet så mye hos oss?

Kompliserte klientkontoer og særregnskap

Dels fordi det fortsatt oppleves komplisert selv for høyt utdannede advokater å få rapportert regnskapene sine korrekt. Enkelte advokater får dessverre fortsatt merknader eller inndratt advokatbevilling som konsekvens av mangelfull regnskapsføring. De anbefales å sette bort regnskapsjobben til spesialister! – Slik de selv ivaretar juridiske utfordringer for sine kunder.

Videre fordi SMB Accounting over mange år som digital regnskapsfører for advokater har opparbeidet en spisskompetanse overfor disse, som typisk har mange særkrav til regnskaps-rapporteringen. SMB Accounting har lang erfaring med advokatregnskap, vurderingsprinsipper i advokatregnskapet, behandling og rapportering av klientmidler og advokaters mulige særregnskaper. Vi sørger for at dere har mest mulig effektiv kapasitetsutnyttelse og tilgang til kompetanse dere normalt ikke får tilgang til ved å føre regnskapet selv.

Foretak som også har årsregnskapsplikt som følge av særregler utenfor regnskapsloven, kan bare benytte begrenset regnskapsplikt hvis dette fremgår av loven eller forskriften som pålegger regnskapsplikten. Det innebærer for eksempel at advokater underlagt advokatforskriften ikke kan benytte begrenset regnskapsplikt.

Levert i tide

Sist men ikke minst: Utmerkede tilbakemeldinger fra kundene gjør at vårt gode rykte sprer seg. Som spesialisert regnskapsfører for advokater vet vi hva som gjelder for din bransje. Og vi leverer korrekt – med «tellekanter» i regnskapet, og i tide – revidert årsregnskap til Advokatforeningen innen 30.4, slik at advokaten ikke mister sin bevilling på grunn av rot med regnskapene.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat hvis du vurderer å sette bort regnskapsførselen til en moderne, effektiv og hel-digital regnskapsfører som kan advokatbransjen. Hvis du allerede er kunde, og tenker at det gjennom stadig mer og flere digitale funksjoner finnes nye muligheter for enda større effektivisering av samarbeidet, så gi oss også et signal om det!

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.