SMB Accounting med sterk vekst

Øyvind Sundsbø møllen jobber som autorisert regnskapsfører i SMB Accounting

SMB Accounting har suksess med satsingen på digital regnskapsførsel. Veksten siste tre år er betydelig, og regnskapsbyrået framstår som en fremadstormende vinner i bransjen.

Satsing på digital regnskapsførsel

SMB Accounting under Øyvind Schumacher Sundsbøs (bildet) ledelse har virkelig markert seg som et fremadstormende og fremtidsrettet regnskapsbyrå de siste årene. Selskapet, som ble såkalt gasellebedrift i 2018, har fra 2018 økt driftsinntektene sine med 33%. Men det virkelig imponerende er at selskapet mer enn 4-doblet sitt driftsresultat i den samme perioden. Resultatmarginen er økt fra middelmådige 4% i 2018 til respektable 13% i 2020. Samtidig bidrar SMB Accounting til økt lønnsomhet for kundene.


Den vesentligste årsaken til dette er Sundsbøs satsing på å gjøre SMB Accounting til et heldigitalisert regnskapsbyrå. Selskapet tar ikke imot nye kunder med mindre de også ønsker en overgang til digital regnskapsførsel. «Dette har gitt både oss og kundene våre en langt mer effektiv hverdag», uttaler Sundsbø. «Nå har vi ekstremt fokus på forbedring av arbeidsflyt og rasjonell tidsbruk. Og de mange automatiserte funksjonene har spart både kundene og oss for unødig tidsbruk, noe som gjør at vi kan tilby våre kunder en meget god pris for regnskapstjenestene våre og høy «value for money». Dette har ryktes i markedet, og et økende antall bedrifter er blitt nye kunder. Spesielt har håndverksbedrifter, advokater og selskap innenfor eiendom søkt seg til SMBA.

Samtidig, forteller Sundsbø, har automatiseringen ført til at byråets autoriserte regnskapsførere og dyktige økonomer kan fokusere på å gi kundene enda mer nyttige tjenester. Byrået har økt leveranse innen «business intelligence», som rådgivning, rapportering/oversikt/innsikt, controller-funksjoner og bred forretningsførsel for kundene. «Dette gjør også arbeidsoppgavene mer interessante og varierte, noe som gjør oss mer attraktive som arbeidsgiver også», sier Sundsbø. Når både kunden, de ansatte og sjef/eier er stadig mer fornøyd, må man vel kunne kalle digitaliseringsstrategien for en suksess? Riktig og rasjonell tidsbruk har i alle fall økt resultatgraden dramatisk og gitt regnskapsbyrået et solid fundament for videre vekst, noe som også er Sundsbøs klare målsetting.

Ta kontakt

Selv om vi vokser, er vi fortsatt klar for flere kunder. Så vurderer du å skifte regnskapsbyrå, ta kontakt.

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.