SMB Accounting med 2 gode år i Sandvika

Regnskapsfirma i Bærum. SMBA hjelper deg med stort og smått av regnskapsføring

1. juni har SMB Accounting 2-årsjubileum i kontorene i Sandvika sentrum. Det har ifølge daglig leder Øyvind Sundsbø vært to fine år:

«Det er attraktivt både for de ansatte og for kundene at vi er lokalisert så sentralt.»

Kundetilgang

Plasseringen sentralt i gågaten i Sandvika har ført til at lokale kunder har oppdaget SMB Accounting og strømmet til. Korttidsparkering i bakgården, langtidsparkering i Løkketangen-senteret like ved eller i Helgerudgården tvers over gaten og 2 minutters spasertur fra tog- eller busstasjonen i Sandvika gjør det enkelt å komme på besøk. Med så god tilgjengelighet kan den daglige digitale, skybaserte regnskapsføringen lett kombineres med personlig kontakt mellom kunde og regnskapsansvarlig.

Ingen feiring

Selv om Korona-situasjonen så smått begynner å slippe taket, blir det ingen storstilet feiring av jubileet i 2. etasje over ARK-butikken i Rådmann Halmrasts vei 12 i dag. I SMB Accounting praktiseres fortsatt hjemmekontor så langt det er mulig. Bare én ansatt jobber på kontoret. Heldigvis er ikke dette til hinder for daglig drift: som digitalt regnskapskontor for kunder i Bærum, Asker og Oslo utfører SMB Accounting jobben og holder kontakten med kundene via datamaskin og nettilgang. Og dét finnes over alt.

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.