Skaper gode egne resultater med trygghet fra SMB Accounting i ryggen.

Håkan Mikael Hellquist i Mickes Mediastudio AS har vært kunde hos SMB Accounting i 6-7 år nå og er strålende fornøyd. Vi har tatt en prat med Micke, som han kaller seg, om hvordan han opplever samarbeidet med regnskapsføreren sin.  Det hele startet med sterke anbefalinger fra andre frilansere rundt Micke, folk som alle brukte Øyvind og ga ham gode skussmål. Dermed valgte Micke også å bruke Øyvind og SMB Accounting. Han har aldri angret på det!

Den første oppgaven Micke hadde, var å få etablert sitt eget selskap. Øyvind har god erfaring med ulike selskapsstrukturer, og han bisto fra første øyeblikk med etableringen av Mickes Mediastudio AS og ga gode råd. Senere har samarbeidet fungert knirkefritt.

Hva bruker du SMBA til i dag?
«Alt fra A til Å», oppsummerer Håkan Mikael.

«Jeg bruker Øyvind som rådgiver og diskusjonspartner. Han tar seg virkelig tid til å sette seg inn i mine behov og kommer med beste løsning. Han tenker, bryr seg om meg! Alt med fakturering, regnskap, månedsregnskap og lønn tar Ali seg av. Det går på skinner, og begge er alltid tilgjengelige og på ballen straks jeg har noen spørsmål. Begge leverer strålende.»

Trygghet den største nytten av å benytte SMBA

Hva er den største nytten du har hatt av å benytte SMB Accounting?

«Først og fremst gir det meg trygghet, jeg vet at ting blir gjort riktig. Det gjør at jeg selv kan bruke min energi og fokus på det jeg gjør, der jeg har kunnskap, og bruke all min tid på å jobbe for min kunde. Da kommer også de gode resultatene for meg.»

God på regnskap mot utlandet

«Så vil jeg spesielt nevne at Øyvind og Ali er flinke på kunder som har utenlandske arbeidsgivere eller oppdragsgivere, slik jeg har. Det gir en ekstra trygghet», sier Micke.

«Jeg kan på det varmeste anbefale SMB Accounting. Jeg har folk rundt meg og venner som også bruker dem, og jeg hører bare positive omtaler», avslutter Håkan Mikael Mellquist i Mickes Mediastudio AS.

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.