Regnskapsfører for håndverkere

SMB Accounting AS har i mange år håndtert en rekke forskjellige bedrifter, slik at vi er godt rustet til å ta på oss oppdrag innenfor de fleste bransjer. Men for vår del er det en bransje som skiller seg spesielt ut i kundelisten vår, og det er håndverkere. Over lang tid som regnskapsfører for håndverkere har vi opparbeidet en spisskompetanse her. Vår kundeliste i dette segmentet har vært stabilt økende, og stadig flere håndverkere velger å la oss stå for regnskapsførselen deres.

Så hvorfor vokser dette segmentet så mye hos oss? Delvis kan vi peke på at siden vi er regnskapsfører for mange håndverkere, blir vi ekstra gode på denne bransjen, og ordet sprer seg. En annen del av veksten kan tilskrives vårt tette samarbeid med Tripletex og 24SevenOffice. Dette er to regnskapssystemer som vi bruker mye daglig. En av de store styrkene til disse systemene er at de åpner for integrasjon med en rekke andre systemer. Og spesielt mange av systemene som er vanlige å bruke for håndverkere er godt integrert med Tripletex og 24SevenOffice.

Effektivitet og integrasjon

Når man er på jakt etter ny regnskapsfører, er det mange aspekter man må tenke på. Det vil selvfølgelig alltid være viktig med god kjemi mellom kunde og regnskapsfører, men spesialisert kompetanse er også viktig å tenke på. Selv om mange ting er generelle innenfor regnskap, er det enkelte bransjer som både krever ekstraordinær kompetanse og systemer.

Ulike bedrifter har ofte en rekke forskjellige løsninger for å styre bedriften sin. Det er ett system for CRM, ett system for timeregistrering, ett for kassa og ett for ordrehåndtering. Dette skal så samkjøres, og rapporter skal importeres/eksporteres til regnskapssystemet. Uten integrasjon blir dette ofte en tungvint prosess med rom for feil, og store mengder manuelt arbeid. Og jo mer manuelt arbeid som kreves fra regnskapsfører, jo større blir fakturaen du mottar. Når du kan integrere for eksempel Elinn, Autogear og Speedycraft rett i regnskapet blir det mindre arbeid og mindre å betale for deg som kunde.

Og det er ikke bare integrasjonen som sparer tid og penger. Tripletex og 24SevenOffice er effektive systemer som også kan integreres med banken din, slik at alle transaksjoner kommer rett i systemet og tiden vi som regnskapsfører bruker synker betraktelig. Og som spesialisert regnskapsfører for håndverkere vet vi hva som gjelder for din bransje! Og det må også nevnes at Tripletex og 24SevenOffice leverer fullgode løsninger på CRM, fakturering, timer og kjørebøker, slik at du også kan vurdere å minimere antall forskjellige systemer du bruker til daglig. Smart og effektivt!

Les mer om integrasjon mot ulike systemer under her, og ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat hvis det er noe du lurer på! Vi tar selvfølgelig imot alle typer bransjer.

Tripletex

24SevenOffice kasse & 24SevenOffice oppdragshåndtering

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.