PC Vennen har økonomisk kontroll takket være SMB Accounting.

Harald Brevig i PC Vennen AS er SMB Accountings første kunde og hadde Øyvind som økonomiansvarlig i PC Vennen mens han tok sin autorisasjon. Harald og Øyvind «go way back», og Harald kjenner Øyvind som «hel ved» og utrolig faglig fokusert og dyktig. Så da Øyvind ville starte eget regnskapskontor, var det en selvfølge for Harald å følge med og bli kunde.

Harald og Øyvind begynte å jobbe sammen fordi Harald trengte en regnskapskyndig person som også hadde interesse for økonomifeltet. Det er ikke Haralds greie. «Slik kunne jeg være ute hos kunder og jobbe med IT-problemer, som er det jeg elsker å drive med», sier Harald.

Nøyaktig, digital regnskapsførsel og strategisk økonomisk rådgivning

Harald og Øyvind har sammen og parallelt utviklet både PC Vennen AS som firma og Øyvind som regnskapsfaglig ekspert. Og slik er situasjonen fremdeles! I dag leverer SMB Accounting en total regnskaps- og lønnstjeneste til PC Vennen. Det inkluderer å drifte økonomisystemet 24SevenOffice.

«Nå er det Joanna som fører alt for oss, og det funker like bra, om ikke enda bedre når det gjelder hurtighet og nøyaktighet, enn da Øyvind gjorde alt», sier Harald med et skøyeraktig spark til sin gamle kollega. «Øyvind tar nå kontrollene, gir god rådgivning og passer på at selskapet mitt driftes fornuftig økonomisk. Han sitter i mitt styre også og bidrar fortsatt strategisk med utviklingen av PC Vennen.»

PC Vennen AS

PC Vennen AS er kjent for å være utrolig gode til å løse kunders problemer når IT-utstyret ikke funker som det skal – hurtig, smart og «on site» hos kunden, enten det er privat eller hos en bedrift. Harald har holdt på med dette i 15 år, og det er ingen problemer han ikke har vært borti og kan løse, eventuelt sammen med sin kollega Kim, som også er selskapets Apple/Mac-ekspert.

 

Hva er deres suksessfaktor, spør vi. «Vi er lidenskapelig opptatt av at kundens IT skal gå knirkefritt, slik at kunden blir «venn» med PC’en sin. Og det er kanskje nettopp derfor vi anerkjenner Øyvinds store bidrag til oss, fordi han har samme lidenskapelige tankegang overfor oss når det gjelder økonomi.»

Økonomisk oversikt og kontroll

Hva er den største nytten du har hatt av å benytte en digital regnskapsfører som SMBA?

«Oversikt og kontroll», sier Harald kjapt. «Øyvind, Joanna og de andre i SMB Accounting sørger for at regnskapet er ryddig og i orden til rett tid.»

Deretter trekker Harald fram automatisering og forenkling av prosesser. «Det gjør at jeg bruker mindre tid på administrasjon og fortsatt kan gjøre det jeg er god på og elsker: fikse PC’ene for kunden mine», avslutter Harald.

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.