Artikler

Vi holder deg oppdatert på de viktigste regelendringene som gjelder til enhver tid, i tillegg til nyheter fra oss.

Nå nærmer det seg årslutt

Når regnskapsåret nærmer seg slutt og man skal summere opp året, kan det også være greit å bruke anledningen til å revidere driften i selskapet. Hva kan man gjøre nå på slutten av året, og på nyåret til å starte ett nytt driftsår med bedre premisser enn fjoråret? Hvilke utfordringer har vi møtt på, hvor kan vi effektivisere og er det på tide å oppdatere måten vi gjør regnskap på? Har selskapet har vært plaget med mye kvitteringsrot eller dårlig løsning for utlegg/kjørebøker? Har det gått for lang tid å purre opp dårlige betalere? Får du levert alle bilag til regnskapsfører i tide?

Les mer

Årsoppgjøret 2019

På slutten av hvert regnskapsår skal årets økonomiske aktiviteter summeres og lede frem til ett årsregnskap. Dette regnskapet skal vise bedriftens økonomiske ståsted etter ett år med aktivitet. Det vil inneholde resultatregnskapet, balansen og årsberetning. Årsberetningen er en skriftlig kommentar til den økonomiske situasjonen i selskapet, som utfyller resultatregnskapet og balansen. Det vil være resultatet av årsoppgjøret som viser de hvor mye selskapet må skatte, og hva selskapet sitter igjen med av midler til eventuelt utbytte.

Les mer

Den digitale hverdag

Teknologi inntar stadig større del av arbeidshverdagen vår. Mer og mer arbeid gjøres av maskiner og PC-er, og mer arbeid kan gjøres fra hvilken som helst plass så lenge du har internett, takket være «skyen». Vi i SMB Accounting tar stadig i bruk nye teknologiske løsninger, og er i dag en digital regnskapsfører. Ved å ta i bruk 24SevenOffice og Tripletex har vi lykkes i å flytte tidligere papirkrevende arbeid til skyen. Det er slutt på stempling, papirkopier og endeløse rader med permer. I dag er det kun digital regnskap som gjelder.

Les mer

De vanligste spørsmålene om Tripletex

Som sertifisert Tripletex regnskapsfører, benytter mange av våre kunder denne plattformen. Dette er ett heldigitalt regnskapssystem, som gjør hverdagen lettere. Alt er tilgjengelig hele tiden, og du slipper rot med papirer siden alt foregår digitalt. Samtidig merker vi at vi at det er enkelte spørsmål som er gjentagende. Vi vil derfor her gå igjennom de vanlige spørsmål om Tripletex, og viser hvordan du finner det du leter etter.

Les mer

Heldigitalt regnskap med Tripletex gjør hverdagen lettere

Regnskap er noe alle som driver bedrift må forholde seg til. Mange har kanskje ett anstrengt forhold til krøllete kvitteringer, fakturaer på avveie og manglende oversikt. Det er nettopp dette som gjør Tripletex til en vinner blant våre kunder. Med ett heldigitalt regnskapsprogram har du alltid tilgang til relevante tall, kvitteringer scannes fortløpende i systemet og fakturaer kan legges inn til betaling i banken direkte fra Tripletex. Som sertifisert Tripletex regnskapsfører, har vi god kompetanse på systemet.

Les mer

Forrige Neste