Les om fordelene SMB Accounting får ved outsourcing av IT-driften

PC Vennen AS har vært partner av SMB Accounting siden oppstart i 2013. I den forbindelse har de skrevet en artikkel om samarbeidet, prosessen og hvilke fordeler SMB Accounting har hatt av å outsource IT-driften.

«Så hvordan assisterer egentlig PC Vennen bedrifter? Og er det nødvendig å outsource IT-drift i selskapet ditt? Vi har snakket med daglig leder Øyvind Møllen i selskapet SMB Accounting AS, som er fast kunde hos PC Vennen. SMB Accounting AS er ett regnskapskontor i Sandvika, som har benyttet PC Vennen sine tjenester siden selskapet startet i 2013.»

Du kan lese resten av artikkelen på PC Vennens nettsider her: Slik outsourcer SMB Accounting IT-driften

Oppstart

Alle bedrifter har ulike behov, og det er derfor viktig med god planlegging. Alt fra skalerbarhet, omfang og ønsket resultat er viktig å ta høyde for tidlig. PC Vennen ønsker å levere riktig løsning til rett kunde!

«Jeg satte veldig pris på at Harald tok seg tid til å prate grundig med oss i starten. Siden jeg ikke er IT-ekspert, er det mange problemstillinger jeg ikke visste at jeg måtte ta stilling til. Det var betryggende at PC Vennen kunne tenke langt frem i tid og legge frem en IT-plan som matchet min visjon for selskapet» – Øyvind Møllen.

Du kan lese resten av artikkelen på PC Vennens nettsider her: Slik outsourcer SMB Accounting IT-driften

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.