Ny regnskapsfører?

Øyvind Sundsbø møllen jobber som autorisert regnskapsfører i SMB Accounting

Det er på tide å bytte til en digital regnskapsfører som er innrettet mot fremtiden! SMB Accounting kan effektivisere tiden din og gi deg god valuta for pengene.

Når du skal oppsummere driftsåret er det ikke bare regnskapet som skal gjøres opp. Det er lurt også å se på den daglige forretningsførselen i selskapet. Er det på tide å bytte til en digital regnskapsfører som tenker på fremtiden din? Ta kontakt med SMB Accounting for en uforpliktende prat om løsninger for deg.

Komplett regnskapspartner

Vårt kjerneprodukt er regnskapsføring. Men vi kan være en komplett partner for selskapet ditt fordi vi i tillegg til tilbyr løpende forretningsførsel og god økonomisk rådgivning. Vi kan ta oss av deler av den daglige driften og gi deg råd basert på god innsikt i og analyse av bedriftens økonomiske situasjon. Om du går med vekstplaner eller trenger hjelp til å se over økonomien er vi alltid behjelpelige. Vi er allsidige i vår tilnærming til kundeforholdet, har vårt fokus og vår styrke på kundedialog, personlig forhold til kunden, kundeforståelse og kundebehov. Og vi jobber «integrert» og fortrolig med kundene.

Vi jobber for deg, framsnakker deg, bidrar med nye kunder og økt anerkjennelse.

Øyvind Schumacher Sundsbø, SMB Accounting

Bærum, Asker, Oslo

Selv om vi er lokalisert i Sandvika, har vi kunder fra Asker, Bærum, ja hele Oslo og omegn. Fordi vi er heldigitaliserte spiller det ikke så stor rolle hvor du holder til.

Solide og ekspansive

SMB Accounting er økonomisk solide, og vi er ekspansive. Vi har primært oppnådd vår vekst gjennom å levere gode tjenester. Det gjør at vi blir anbefalt videre av våre kunder.

Vurdér dette:

Her er noen stikkord for å vurdere den løpende forretningsførselen i selskapet:

  • Hva kan du gjøre på slutten av året og på nyåret for å starte et nytt driftsår med bedre premisser enn fjoråret?
  • Hvilke utfordringer har du møtt på?
  • Hvor kan du effektivisere og er det på tide å oppdatere måten du gjør løpende forretningsførsel og regnskap på?
  • Har selskapet har vært plaget med mye kvitteringsrot eller dårlig løsning for utlegg/kjørebøker?
  • Har det gått for lang tid å purre opp sene og dårlige betalere?
  • Får du levert alle bilag til regnskapsfører i tide?

Slutt på rotet! MVA-termin igjen!

Mange travle ledere i små og mellomstore bedrifter har et anstrengt forhold til krøllete kvitteringer, fakturaer på avveie og manglende oversikt. Men nå kan det være det slutt på rotet! Kanskje det er på tide å bytte til en regnskapsfører som tenker på fremtiden til bedriften din. Ta kontakt her!

Som et fullstendig digitalt regnskapskontor lokalisert i Sandvika har SMB Accounting AS – og våre kunder! – sluttet med stempling, papirkopier og arkivpermer. I dag er det kun digital regnskapsførsel som gjelder, på et av våre digitale, skybaserte regnskapssystemer: 24SevenOffice, Tripletex eller Cordel. Med enkel AI-funksjonalitet og god integrering med dine øvrige driftssystemer går regnskapsføringen raskere enn noen gang, og våre kunder har mer oppdaterte regnskapstall enn noen gang. De kan levere bilag fra telefonen, føre timer der de er og fakturere med en gang etter endt jobb. Eller vi gjør det for dem. Du som kunde kan også gjøre mye selv i systemene, som gjør at du sparer penger.

Skal du først bytte regnskapsfører er årsslutt en god tid for å gjøre det. Da kan vi starte på neste års regnskap fra januar, mens tidligere regnskapsfører gjør seg ferdig med året som har gått. Det vil være mange som bytter til oss fremover, ettersom vi er et moderne og heldigitalt regnskapskontor innrettet for fremtiden.

Er du på jakt etter et nytt regnskapsbyrå, et digitalt regnskapskontor som virkelig kan effektivisere tiden din og gi deg god valuta for pengene? Ta da kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg inn i den digitale hverdagen.

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.