«Lave priser og høy kvalitet» er vårt motto!

Renova hjelper deg med alt innen avfall, flytting, bortkjøring og mye annet og håndterer alt fra loppemarkeder til industrielle storkunder. «Lave priser og høy kvalitet» er deres motto, noe de kan si – og levere på – takket være blant annet et effektivt samarbeid med SMB Accounting.

«Vi har for eksempel halvert vår tidsbruk på faktureringsarbeid», sier daglig leder Tor Gard Skjoldhammer i Renova, som vi har tatt en prat med om samarbeidet hans med SMB Accounting – etter Tors mening det klart foretrukne digitale regnskapsbyrået i Bærum.

Renova i god vekst

Renova er et firma i relativt rask vekst. «Vi har en kanonstor etterspørsel», forteller Tor, som sliter med innreiseproblemer for sine polske ansatte nå i Coronatiden.
«Vi startet opp i 2011 og er p.t. 20 ansatte. Våre kunder er privatpersoner, bedrifter,sameier, borettslag og velforeninger i Asker, Bærum, Oslo og Sør-Norge forøvrig.»

«Vi utfører mange av tjenestene på en litt ”innovativ og moderne” måte, og har nøye tilpasset oss kundenes behov. Vi har en stor maskinpark med 21 lastebiler, 7 varebiler/små skapbiler, 4 gravemaskiner og 1 traktor, men er også litt ”annerledes” enn mange andre i den forstand at vi ikke bare kjører biler og maskiner, men i stor grad gjør manuelt arbeid og ikke er redde for å ta i et tak. Mange av våre kunder liker også at vi er så vidt små at man lett kommer i kontakt med både ledelse og den som utfører arbeidet, slik at oppdateringer og tilbakemeldinger skjer effektivt.»

«Øyvind var rette mann for meg»

Hvordan kom du i kontakt med SMBA? «Jeg førte regnskapet selv de første årene. – Med varierende hell!», innrømmer Tor. «Så hopet ting seg opp, og jeg måtte få avlastning. Øyvind er min første eksterne regnskapsfører. Jeg snakket med to-tre andre,  men fant Øyvind på gule sider/nettet. Så møttes vi, og jeg forstod ganske fort at Øyvind var rette mann for meg: Han er dyktig på det digitale, er i forkant på den digitale utviklingen innen regnskap. Dessuten er Øyvind en skikkelig hyggelig kar; kvikk og rask. Vi hadde bra personkjemi etter et kvarter! Så jeg var ikke i tvil», konstaterer Tor, som ikke ser noen grunn til å bytte. Ja, det koster litt, men en ansatt ville være et like dyrt alternativ og uansett kreve bruk av en regnskapsfører i tillegg.

Veldig hyggelige folk!»

Renova benytter nå SMB Accounting til regnskapsførsel og lønn med A-melding. Tor forklarer videre: «Jeg har en kontordame som fakturerer, p.t. fra hjemmekontor med pålogging løpende. Lønn legger Ali inn fra Excelfil fra oss. Ali tar seg også av A-melding, mens Joanna tar alle bilagene. Øyvind tar nå bare næringsoppgave og årsregnskap.»

«De er veldig hyggelige, flinke og imøtekommende alle sammen. Og kunnskapsrike. Ikke noe nøling. Unge, oppegående folk som tar ting straks. Effektive. De er også ganske tålmodige. Jeg har veldig travle dager, og teamet mitt i SMBA er fleksible og forståelsesfulle, men sier fra når fristene ikke kan tøyes lenger.»

Digitalisering sparer mye ressurser

Hvilken nytte har du hatt av digitalisert regnskapsførsel? «Med SMB Accounting som regnskapsfører har vi byttet til Tripletex-systemet fra Mammut, som er gammeldags. Tripletex er et enklere system, intuitivt og banalt, rett fram, men veldig digitalt. Alt skjer på nettet, EHF-fakturering rett i regnskapssystemet, osv. Vi sparer mye ressurser. Jeg går bare inn og godkjenner. Jeg er likevel inne i systemet hver dag og ser på noen poster, fakturalister, slår opp/sjekker kunder. Inkassobyrået er nå også on-line med Tripletex, går rett inn for inkasso. Purring går automatisk. Vi har halvert tid på faktureringsarbeid!», avslutter Tor tilfreds.

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.