Hvordan kan du omfavne teknologi for å oppnå bedre utsikter i tiden som kommer?

Forandring

Ernst & Young (EY) publiserte i juni-20 en interessant rapport og artikkel om teknologiskiftet utløst av Covid-19-krisen. Hovedbudskapet er at bedrifter som omfavner digital transformasjon, kan komme ut av krisen som vinnere.

Covid-19 skaper grunnleggende endringer i hvordan vi lever og jobber. EY tror Covid-19-krisen kan medføre et større digitalt skille enn det som allerede eksisterer mellom trege og ledende selskaper. Bedriftene på vinnerlaget vil være de som fremskynder digital transformasjon for å komme raskere tilbake. For at virksomheter skal overleve og trives i tiden fremover, må de raskt innføre digitale teknologier, hevder EY, som peker på tre viktige tiltak:

Tre viktige tiltak

  • Tenk gjennom infrastrukturen på nytt for å støtte en spredt arbeidsstyrke.
  • Fremskynd innføringen av skybaserte løsninger
  • Bruk automatisering og intelligente plattformer

Å fremskynde bruken av samarbeidende teknologier, skybaserte økosystemer, krisedrevne innovasjoner, intelligente plattformer og nettsikkerhet kan hjelpe bedrifter å komme raskere tilbake og gi dem et konkurransefortrinn i tiden etter pandemien.

SMB Accounting er der med deg

For oss i SMB Accounting er dette en bekreftelse på vårt eget riktige valg om å være et helt digitalt basert regnskapsbyrå for våre kunder i Asker, Bærum og Oslo. Med støtte i de skybaserte systemene 24Seven Office, Tripletex og Cordel kan vi tilby våre kunder digitale regnskaps- og rapporteringssystemer med høy grad av automatisering og integrering med øvrige daglige driftssystemer. Systemene gir enkel tilgang og deling av funksjoner og informasjon for både ledelse, ansatte, regnskapsfører, revisor og evt. andre involverte. Har du ikke kommet deg opp i skyen ennå, er det kanskje på tide? Ta kontakt med oss i SMBA!

Kilde: EY juni 2020

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.