Heldigitalt regnskap med Tripletex gjør hverdagen lettere

Regnskap er noe alle som driver bedrift må forholde seg til. Mange har kanskje ett anstrengt forhold til krøllete kvitteringer, fakturaer på avveie og manglende oversikt. Det er nettopp dette som gjør Tripletex til en vinner blant våre kunder. Med ett heldigitalt regnskapsprogram har du alltid tilgang til relevante tall, kvitteringer scannes fortløpende i systemet og fakturaer kan legges inn til betaling i banken direkte fra Tripletex. Som sertifisert Tripletex regnskapsfører, har vi god kompetanse på systemet.

Med digitalt regnskapssystem er du alltid klar!

Med mobiltilpasset nettside og egen app er Tripletex alltid tilgjengelig. Om du trenger å sjekke tall, sende en rask faktura eller scanne bilag er det lett å gjøre på farten. For deg som trenger digital timeføring, har systemet også dette tilgjengelig. Du har derfor alt du trenger i ett og samme regnskapssystem.

Digitalt regnskapssystem gjør også samarbeidet mellom regnskapsfører og deg mer sømløst. Begge parter kan jobbe i samme systemet, og når du leverer alle bilagene digitalt i systemet har regnskapsfører tilgang til dem umiddelbart. Det er slutt på å fysisk postlegge bilagene og vente på at de manuelt skal prosesseres. Nå sender du bilag på epost til en spesiell adresse, eller tar bilde og legger inn i appen.

Mange muligheter og funksjoner

I Tripletex regnskapssystem finner du regnskap, faktura, lønn, prosjekt, timer og CRM. Dette er alt du skal kunne trenge for å kunne samle den daglige driften din i Tripletex. Når alt er digitalt, slipper du også å ta vare på store bunker med fysiske bilag og gamle regnskapspermer. Du sparer plass, miljøet og blir mer effektiv.

Når du og dine ansatte registrerer reiseregninger og utlegg direkte i Tripletex, kan det kommer direkte med på lønnskjøringen. Lønnskjøringen sendes direkte til banken, og du kan utbetale lønn til alle dine ansatte med få tasteklikk.

Er du interessert i å høre mer om hva vi som Tripletex regnskapsfører kan tilby? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.