SMB Accounting: et digitalt regnskapskontor i Bærum sertifisert på ledende skybaserte løsninger for regnskapsførsel; 24SevenOffice, Tripletex og Cordel

Øyvind Sundsbø møllen jobber som autorisert regnskapsfører i SMB Accounting

Regnskap er noe alle bedriftsledere må forholde seg til. Mange har kanskje et anstrengt forhold til krøllete kvitteringer, fakturaer på avveie og manglende oversikt. Men nå er det slutt på rotet og plastposene med bilag!

Som et fullstendig digitalt regnskapskontor her i Sandvika har SMB Accounting AS – og våre kunder! – sluttet med stempling, papirkopier og arkivpermer. I dag er det kun digital regnskapsførsel som gjelder, på et av våre digitale, skybaserte regnskapssystemer: 24SevenOffice, Tripletex eller Cordel. Ta gjerne kontakt om du vil ha en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg inn i den digitale hverdagen.

Jobber heldigitalt med deg

Teknologi inntar stadig større del av arbeidshverdagen vår, og også innenfor regnskapsførsel ligger fremtiden i det digitale. SMB Accounting har gjort store omstillinger for å møte fremtidens oppgaver, og vi opererer i dag som et fullstendig digitalt regnskapskontor. Selv om vi er lokalisert i Sandvika, har vi kunder fra Asker, Bærum, ja hele Oslo og omegn. Fordi vi er heldigitaliserte spiller det ikke så stor rolle hvor du holder til.

To ledende systemer

Som sertifisert 24SevenOffice og Tripletex regnskapskontor er vi sterke på de to ledende digitale regnskapssystemene i Norge. Fordi selve regnskapsføringen nå kan gjøres digitalt og dermed mye mer effektivt, samtidig som vi har autoriserte og godt kvalifiserte regnskapsførere og økonomer hos oss, kan vi også bruke tiden og kompetansen vår til å hjelpe selskapet ditt med god rapportering og økonomistyring, økt regnskapsforståelse, rådgivning og daglig forretningsførsel. Som forretningsfører tar vi hånd om post, fakturaer inn og ut og oppfølging av betalinger.

Spar tid og penger!

Du som kunde kan også gjøre mye selv i de moderne, skybaserte systemene, som gjør at du sparer penger:

Digitalt regnskap gir deg og oss mulighet til å automatisere mange prosesser og oppnå store besparelser i manuelt arbeid. Jo flere transaksjoner du har, jo billigere blir det per transaksjon. Med et digitalt tilgjengelig regnskap vil du kunne få en helt annen kontroll på økonomien og utviklingen til selskapet ditt.

Du kan også knytte flere systemer sammen. Store mengder data blir organisert slik at du i hverdagen lett kan få og utnytte riktig informasjon. Når vi setter dette i system, ser vi at effektiviteten øker i bedriften og tidsforbruket går ned både for bedriftsledere og regnskapsførere.

Er du på jakt etter et nytt regnskapsbyrå, et digitalt regnskapskontor som virkelig kan effektivisere tiden din og gi deg god valuta for pengene, ja så ta gjerne kontakt med oss!

Skrevet av:

Del denne artikkelen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi kan hjelpe deg med alt innen regnskap, rådgivning, forretningsførsel og standard regnskapstjenester.
Send oss en melding, så kommer vi raskt tilbake til deg med et kostnadsfritt og uforpliktende løsningsforslag.