Artikler

Vi holder deg oppdatert på aktuelle regnskapsspørsmål og de viktigste reglene og fristene som gjelder til enhver tid. I tillegg gir vi deg nyttig innsikt gjennom faglige artikler og nyheter fra oss, våre partnere og våre kunder.
Øyvind Sundsbø møllen jobber som autorisert regnskapsfører i SMB Accounting
Tjenesteområder
Hans Christian Bjørkto

Ny regnskapsfører?

Er du på jakt etter et nytt regnskapsbyrå, et digitalt regnskapskontor som virkelig kan effektivisere tiden din og gi deg god valuta for pengene? Ta da kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg inn i den digitale hverdagen.

Les artikkelen
Regnskapsåret
Øyvind Schumacher Sundsbø

Klar for årsoppgjøret 2021?

Det nærmer seg slutten av regnskapsåret 2020. Det betyr at vi igjen må oppsummere årets aktivitet og skape et årsregnskap for 2020 som viser bedriftens økonomiske ståsted etter et år som for svært mange av våre kunder har vært meget spesielt

Les artikkelen
MVA-termin igjen!
Regnskapsåret
Øyvind Schumacher Sundsbø

MVA-termin igjen!

Det er tiden for å melde inn MVA-oppgjør for ny termin igjen. SMB Accounting sender inn MVA-oppgavene for svært mange av våre kunder – riktig, raskt og effektivt.

Les artikkelen
Tjenesteområder
Hans Christian Bjørkto

SMB Accounting i front på digital regnskapsførsel for eiendomsselskap

SMB Accounting AS har enkelte bransjer som skiller seg spesielt ut i kundelisten: SMB Accounting er blitt gode på eiendomsrelaterte selskap ved å få muligheter til å ta oppdrag og lære bransjen å kjenne. Ved å overlate oppgavene til SMBA får du en trygghet for at de praktiske oppgavene rundt utvikling av eiendom blir ivaretatt.

Les artikkelen

Artiklene våre er gruppert i ulike kategorier du kan velge blant for raskt å finne stoff du er interessert i – om du ikke søker på konkrete stikkord eller bare leser bloggen kronologisk:

Dette skriver vi om