Møt teamet i
SMB Accounting

SMB Accounting har ansatte som alle er erfarne og høyt utdannede økonomer, autoriserte regnskapsførere eller i posisjon til å kunne bli det. Vi satser på medarbeidere som forstår økonomi og helhet, som kan gi råd til kundene våre og øke lønnsomheten deres gjennom effektiv regnskapsførsel og økt økonomisk innsikt. 

Våre ansatte

Øyvind Schumacher Sundsbø

Statsautorisert regnskapsfører

osm@smba.no
 (+47) 9972 6668

Øyvind har bachelorgrad i regnskapsføring fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har arbeidet med regnskap og økonomi siden 1995, ble autorisert i 2008 og har eid og drevet SMB Accounting AS siden 2013.

SMB Accounting tilbyr økonomisk rådgivning til bedrifter

Ali Raja Iqbal

Statsautorisert regnskapsfører

ali@smba.no
 (+47) 9409 3502

Ali har bachelorgrad i revisjon fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har jobbet med regnskap siden 2013. Ali ble statsautorisert i 2017.

Joanna Marta Michalczyszyn jobber med regnskap i SMB Accounting - økonomisk rådgivning og regnskap

Joanna Marta Michalczyszyn

Statsautorisert regnskapsfører

joanna@smba.no
(+47) 9409 2559

Joanna har Master i finans og regnskap fra Nicolaus Copernicus University i Torun, Polen, og utdannelse som autorisert regnskapsfører ved Handelshøyskolen BI, Oslo. Hun har jobbet med regnskap siden 2016 og ble statsautorisert i 2022.

Julien Sebastiam

Regnskapsmedarbeider

 julien@smba.no

Julien har bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI i Oslo og lang praktisk erfaring som økonomimedarbeider hos Skatteetaten i Oslo. 

Filip Durkan Aasheim

Regnskapsmedarbeider

 filip@smba.no

Filip er regnskapsmedarbeider i SMB Accounting med oppgaver innen regnskapsføring, analyse, rapportering og kundeoppfølging. Han tar sin bachelor i Økonomi og administrasjon ved BI i 2023. Filip har mange jern i ilden og erfaring fra musikkbransjen, event, reiseliv og flere egne selskaper. 

Marwa Yasin

Regnskapsmedarbeider

marwa@smba.no

Marwa tar bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI i Oslo våren 2023, arbeider hos oss ved siden av og går over i full stilling fra august-23 – første steg på hennes vei mot en lang karriere som regnskapsfører. 

Hans Christian Bjørkto

Kontorsjef

hcb@smba.no
 (+47) 9268 9760

Hans Christian er siviløkonom  fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Han har 40 års erfaring innen økonomi, ledelse, salg, markedsføring, gründerskap og styreverv.

Hva kan vi hjelpe deg med?